Okategoriserade

Alla Helgons Dag 2015, Limhamns Kyrkogård

 

limhamns_kyrka_limhamn_kyrkan_malmo_kyrkogard_grav_gravar_kapell_gravkapell_svenska_skånska_kyrkor_kyrkogardar_kvall_solnedgang_kyrktorn_kyrktornet_begravning_brollopSolnedgång över Limhamns kyrka och kyrkogård i Malmö på Rolfs begravningsdag.

Rolf fick besök vid sin grav idag på Alla Helgons Dag. Glädjande nog var kyrkogården full av besökare som tände ljus och lade blommor till nära och kära denna vackra höstkväll den 31 Oktober 2015.

 

alla_helgons_dag_limhamns_kyrkogard_1Limhamns kyrkogård. Rolfs grav är den med ekkorset som skymtas i mitten av bilden. På huvudalléen skall det planteras avenbokar snart.

.

alla_helgons_dag_2015_limhamns_kyrka_gamla_kapelletDet vackra gamla kapellet på Limhamns kyrkogård ligger nära Rolfs grav.

.

Rolf Nerlov. Swedish art, sculpture, sculptor, sculptors, sculptures Swedish art, Swedish sculpture, sculptures. Swedish sculptor, sculptors. Nordic art, Nordic sculpture, sculptors, Nordic sculptor. Romantic art, romanticism, romance. Impressionism, impressionist art, painting, impressionist sculpture. Sweden Modern Art, Denmark. Impressionistic art, impressionists. Nordic impressionism Scandinavian. The Royal Danish Academy of Fine Arts, Copenhagen art Copenhagen sculpture Denmark art. Swedish sculptor painter Rolf Nerlov Malmo, Scania, Sweden art. Swedish painters, paintings. Portrait, woman, full figure. Art exhibition, art gallery Malmo art. Skagen art, painters. Svensk konst, svensk skulptur, Sverige svensk konstnar, svenska konstnarer, svenska skulptorer Sverige. Skulptur impressionistisk konst. Impressionismen, impressionister. Konst skandinavisk impressionism konst. Skulptur romantisk konst, romantiken. Konstutstallning Malmo konstgalleri. Konst Malmo kultur. Svensk konstnar, skulptor, malare Rolf Nerlov Malmo, Skane konst Sverige konst. Galleri, gallerier. Svenska malningar, svenskt maleri. Konstnarer Skagen konst Osterlen konstnar. Skagenmalarna, skagenmalare, skagenmalning, skagenmalningar. Malningar Osterlen malning Skanor Falsterbo konst. Kungliga Danska Konstakademien Kopenhamn konst, Kopenhamn skulptur Danmark konst. Svensk kunst, svensk billedhugger, svenske billedhuggere. Svenske kunstnere, svensk kunstner. Svensk maler, svenske malere, maleri, malerier. Impressionisme. Det Kongelige Danske Kunstakademi Kobenhavn kunst Danmark skulptur. Kvinde portraet helfigur. Skagen kunst, Skagen maler, Skagen malere, Skagensmalere, Skagensmalerne, Skagen maleri, Skagen malerier, kunstner Skagen kunstnere, Skulpturer Skagen billedhugger. Malmo Kunst Sverige. Scandinavian, Nordic impressionist art, impressionism, impressionists, Swedish impressionistic painting, paintings Swedish painter, painters. Post impressionism, sculpture art. Woman sitting, full figure. Rolf Nerlov artist, sculpture Malmo art, Scania, Sweden art, culture. The Royal Danish Academy of Fine Arts, Copenhagen art, Denmark sculpture. Royal Art Academy. The little mermaid Copenhagen sculpture. Svensk konst, svensk skulptur, skulptor. Svenska skulptorer, skulpturer, staty, statyer. Svensk konstnar, malare, malning. Svenska malningar, konstnarer. Skandinavisk, nordisk impressionism, skulptur. Impressionistisk konst, post impressionister. Skandinaviska, nordiska malare, skulptorer. Konstutstallnng, konstutstallningar malmo konst, konstnarer. Konstgalleri, konstgallerier, utstallning, utstallningar. Malmo museum, museer. Malmo Konstmuseum. Malmohus Slott konst. Kungliga Danska Konstakademien konst Kopenhamn skulptur, Danmark. Malmo Stads Kulturstipendium. Konststipendium Konstnarsnamnden stipendium. Kvinnoportratt, dam, kvinna, ensam, fullfigur, helfigur. Malmo kultur Sverige. Osterlen konst, konstnar, Osterlen malning, malningar, skulptur konstnarer Osterlen, Ystad, malning Naset, malningar Skanor Falsterbo konst. Malmokonstnar. Den lilla sjojungfrun. Svensk billedhugger, kunstner, maler. Svenske billedhuggere, kunstnere, malere. Nordiske, Skandinaviske kunstnere, impressionisme. Den lille havfrue. Det Kongelige Danske Kunstakademi, kunst Kobenhavn skulptur Danmark, Sverige.

 

Alla bilder © copyright 2015 – 2019 Caroline Frid. Alla rättigheter reserverade.

All images © copyright 2015 – 2019 Caroline Frid. All rights reserved.